Sa janë të sigurta veturat Golf 2?

Vetura është kthyer në një domosdoshmëri në ditët e sotme, andaj duhet që ajo të jetë jo vetëm ekonomike, por mbi të gjitha e sigurt dhe komode.

Golf2 është një veturë shumë e përdorur dhe ekonomike, por sa i sigurt është?

Në këtë video duket qartë që kjo veturë nuk është aspak e sigurt në raste aksidentesh, kështu që duhet të jeni shumë të kujdesshëm.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *