A e dini pse të gjitha shportat e rrobave kanë vrima?

A është akumulim i lagështisë ose qarkullimit të ajrit? Absolutisht po, por nuk është sekreti i vetëm

A keni pyetur ndonjëherë pse të gjitha shportat e rrobave kanë vrima?

Ekspertja e larjes së rrobave, Patrica Richardson, ka zbuluar arsyen e këtij misteri, transmeton Telegrafi.

Ajo thotë se është kështu për shkak se i bëjnë ato më të lehta për t’u bartur kur janë plot me rroba.

Ky supozim ka edhe më shumë kuptim nëse i mbani në mend shportat e para të rrobave – shporta të endura me vrima natyrore.

Kur prodhuesit filluan të krijonin alternativa më të lira nga plastika, ata ndoshta u përpoqën të imitonin këto shporta, duke shtuar vrima në to, thotë Richardson, shkruan Apartment Therapy.

Shportat e rrobave të palara me siguri kanë një qëllim të ngjashëm. Gjithashtu, ato kanë vrima për ajrosje, sepse ju vendosni rroba të djersitura dhe të lagura.

E vetmja gjë e dobët e këtyre vrimave është se nuk mund t’i përdorni shportat për qëllime të tjera.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *