A mund t’i shihni mollëkuqet dhe fëmijët në këtë fotografi?

Enigmat nuk janë vetëm argëtuese për t’u zgjidhur, ato janë gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për t’u ngrohur dhe për t’i provuar aftësitë tuaja perceptuese dhe për të aktivizuar trurin

Zgjidhja e enigmave zakonisht e vë trurin në një gjendje të hapur, që është vetvetiu e këndshme dhe që i pëlqen trurit.

Kjo fotografi fsheh tri mollëkuqe dhe tri fytyra të fëmijëve.

Mollëkuqet janë relativisht lehtë për t’u gjetur, por fytyrat e fëmijëve pak më vështirë gjenden.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *