Motin e nxehtë Sabriu dhe Nera e kalojnë në këtë vend

Këto ditë po përballemi me temperatura të larta, saqë vështirë të përballohen.

E vetmja zgjidhje është deti si relaks, e ky ambient nuk mungon për Nerën dhe Sabriun, shkruan “Kosovarja”.

Dyshja me imazhin e veçantë që kanë publikuar, shihen duke u relaksuar në një vend të bukur dhe madhështor.

Në shumë raste vërehet që ia dijn jetës dhe kënaqen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *