“Këngëtarja më pa tru”, Alaudin Hamiti “godet” Nora Istrefin

Prezantuesi i njohur Alaudin Hamiti ka befasuar me deklaratën e tij të dhënë në vlogun e fundit të realizuar bashkë me Liberta Spahiun, kolegen dhe miken e tij.

Dyshja i bënin pyetje të ndryshme njëri-tjetrit dhe shumica ishin nga ato më të sikletshmet ku duhej të zgjidhnin emra.

Njëra nga pyetjet e drejtuara nga Liberta për Alaudinin, ishte se cila është një nga fytyrat publike më pa tru?!

Alaudinit iu desh një kohë për të menduar duke mos dashur të thotë një emër ndërsa më vonë modifikuan pyetjen duke e berë se kush është më e ngurtë nga fytyrat publike dhe nuk di të flasë.

Prezantuesi i njohur përmendi emrin e Nora Istrefit duke befasuar me përgjigjen e tij./party

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *