Anës ia postojn fotografinë para dhe pas ndryshimeve në fytyrë

Ana Kauri ka bërë mjaft nd.ërhyrje në fytyrë.

Këtë e ka pranuar vetë disa herë duke mos e pasur problem fare, shkruan InfoKosova.

E së fundmi faqja ‘Vipat e Bllokut Official’ në instagram ia postoi një foto para dhe pas ndryshimeve.

Shihet qartë se ka bërë ndryshime në hundë buzë e vetulla që i ka pranuar edhe vetë./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *