Vapa e madhe nuk ka mbaruar/ Ja sa pritet të shkojnë temperaturat sot

Vendi ynë do të vijojë të jetë “i mbërthyer” nga masa ajrore të nxehta dhe të thata me origjinë nga Afrika e Veriut. Sot, moti do të vijojë të jetë i kthjellët në pjesën më të madhe të territorit përjashtuar vranësirat kalimtare në relievet malore në lindje.

Gjithashtu sic shihet tek materiali bashkëlidhur temperaturat do të vijojnë të mbeten të larta.

Në disa zona, në orët e matjeve të temperaturave maksimale ato mund të arrijnë deri në vlera nga 41 deri në 42 grad celcius! Të larta do të mbeten gjithashtu temperaturat e natës (minimale) ku në disa zona zhiva e termometri mund të mos zbresin nga vlerat 25 apo dhe 27 grad celcius!!!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *