Kështu shkojnë në plazh Elvis Naçi me gruan

Ka nisur sezoni i verës dhe thuajse të gjithë po shkojnë në plazh për pushime.

Të njohurit nuk po ndalen së publikuari foto nga resorte, pishina e plazhe të ndryshme, ku atmosfera duket të jetë fantastike.

E, një ditë të bukur në plazh e ka kaluar edhe hoxha i njohur nga Shqipëria, Elvis Naçi, bashkë me të shoqen, shkruan “Kosovarja”.

Çifti, në harmoni me rregullat e fesë, kanë shkuar të veshur në plazh dhe e kanë shijuar begatinë e ditës.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *