Përleshje te pishina e Gërmisë, nuk kursehen…

Pak më parë u raportua për një rr.ahje mes disa të rinjve në Pishinën e Gërmisë.

Derisa arsyet e rr.ahjes mbesin ende të paqarta, Policia ka arritur në vendngjarje për t’u marrë me rastin.

Indeksonline ka siguruar edhe pamje teksa ndodh rr.ahja dhe momentin kur arrin Policia.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *