Me lotët e gjithë shqiptarëve pas/ Përcillet në banesën e fundit jetimi i pafat Musaen Zeneli: Të qoftë dheu i lehtë, bir i gjithë shqiptarëve

Gjatë ditës së sotme u përcoll për në banesën e fundit 20-vjeçari fat keq Musaen Zeneli i cili humbi jetën në ditën e parë të punës. Familjarët dhe jo vetëm mes lotësh dhe tris htimi i dhanë lamtumirën e fundit të riut Musaen i cili sapo kishte filluar të punonte dhe të ndihmonte familjen, pasi nuk e kishte babain.

I riu humbi jetën tragjikisht pas një përp lasje me a rmë që ndodhi mes dy familjeve Gocaj dhe Ferracaku për çadrat dhe shezllonët në plazh. Dita e parë e punës u bë dhe dita e fundit për Musaenin i cili kishte vendosur të bënte një punë të ndershme, por që nga kjo punë humbi jetën.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *