U dukën sikur duheshin por një Shqipëri të tërë çuditën/ Andi: Më vjen të them që unë dhe Tea u…

Andi ishte mbrëmjen e djeshme i ftuar në emisionin “Top Arena”. Gjatë intervistës me Antonelën, ai foli rreth skandalit me Tean, duke mbajtur pjesën e tij të fajit.

Përputhen/ Andi merr 'nusen' në shtëpi, Tea i thotë shpirt – infowebtv.com

“Pas skandalit me Tean, ajo ishte personazhi që u su lmu më shumë dhe ti dole pak si v ik tima e situatës. Pse mendon se ndodhi kjo?”, e pyeti Antonela.

 

Përputhen/ Andi merr 'nusen' në shtëpi, Tea i thotë shpirt - infowebtv.com

“Me thënë të drejtën edhe unë jam habitur pak nga kjo gjë, se tek e fundit faktor kemi qenë të dy, pa përfshirë dhe pjesën tjetër që e kanë bërë publike dhe herë tjera. Po nuk di se kujt t’ia vë gishtin më përpara, në rradhë të parë ia vë vetes time normalisht se isha pjesë e gjithë asaj gjëje që u kriju, pastaj të gjithë tjerëve me rradhë, të cilit ishin një shtysë sado e lehtë për të dalë në atë përfundimi që më vonë u penduam”, u përgjigj Andi.

Ai shtoi se nëse do mundej ta ndryshonte do dilte nga progami me Melisën.

‘Fajtorë kemi qenë të dy’, Andi zbulon të vërtetën e skandalit me Tean

 

'Fajtorë kemi qenë të dy', Andi zbulon të vërtetën e skandalit me Tean

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *