Sabri Fejzullahu bën deklaratën që s’e priste askush/ Nuk janë ashtu si duken ata… Po me kë e ka se…

Këngëtari Sabri Fejzullahu ka qenë i ftuar në ‘Robi plaket kur don vet’, ku ka folur edhe rreth përfitimeve financiare.

 

“Nuk mundem, nuk fitojmë më, rreja janë këto, dallavere, në këngëtarët rrejmë me kerre të shtrenjta dhe ti kur i sheh thu këta janë milionera”, tha Sabriu.

Këto fjalë i mbështeti edhe Roberti duke thënë se me fitimet që kanë mund të kenë jetë të mirë, ushqim dhe veshje të mira, ndonjë pushim por jo më shumë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *