Vjen lajmi i zi/ Shqiptari ndërron jetë në mes të detit në Durrës

Një pushues ka humbur jetën në bregdetin e Durrësit. Ngjarja ka ndodhur në zonën e njohur si lagjia 13 e qytetit bregdetar.

Po licia e Durrësit/ Inform acion pa raprak

Më datë 30.06.2021, në orën 12:55, në lagjen nr. 13, Plazh, është mb ytur duke u larë në det, një shtetas rreth 60 vjeç, ende i paidentifikuar.

Gr upi het imor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes dhe identifikimin e shtetasit të mb ytur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *