Deputetja befason me fotografin e fundit, asnjëherë nuk e kemi parë kështu

Adriana Matoshi po vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes për jetën që bën.

Ajo në shumë aspekte kalon në lajm, andaj edhe është një person i dalluar me pozat e saj.

Duke i kushtuar rëndësi të madhe vetës, ajo duket çdo herë e më e veçantë.

Sidomos, me imazhin e fundit me grimin që ka realizuar Adriana duket femër e dalluar dhe merr vëmendje të madhe.

Për më shumë, vlerësojeni edhe ju./kosovarja

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *