Fansat e bindur se Tea dhe Bearti janë takuar në Prishtinë pas këtij detaji!

Pas përfundimit të 9 muajve emision, “Përputhen” po bën tur nëpër qytetet e Shqipërisë dhe së fundmi ka qenë edhe në Kosovë.

Patjetër që figurat kryesore si Olsa Muhameti, Bora Zemani dhe Arjan Konomi kanë qenë të pranishëm në çdo qytet, por nuk kanë munguar edhe konkurrentët si Tea, Shqipja, Fationi, Ledjana, Ana Kauri, Atdheu e të tjerë.

Kur janë ndalur në Prishtinë, një ndër ish-konkurrentët që I është bashkuar menjëherë grupit ka qenë Bearti.

Arjan Konomi ka publikuar një foto nga Prishtina me Beartin, port ë gjithë kanë menduar të njëtën gjë.

A është takuar Tea dhe Bearti për herë të parë pas ndarjes?

Për këtë nuk është dhënë ndonjë detaj nga ish-konkurrentët.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *