Melisa dhe Andi i thonë ‘po’ njëri-tjetri deri në vdekje

Melisa dhe Andi po shijojnë romancën e dashurisë së tyre.

Çifitin më të këndshëm të ‘Përputhen’ tani po e shohim kudo bashkë, ata nuk hezitojnë të tregojnë përditshmërinë e tyre ne rrjetet sociale.

Është Melisa ajo e cila është më shumë aktive në Instagram, ku jo rrallë herë edhe hap pyetësor të duke iu dhënë hapësirë ndjekësve për ti adresuar pyetje e komente të ndryshme.

Ngjashëm ka vepruar edhe sot, tek sa një prej fansave iu bëri pyetjen se “A mendoni se ti dhe Andi jeni bashkë deri në vdekje”?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *