Paradite kamarier, pasdite në ‘’Për’puthen’’, pse konkurrenti fshehu profesionin e tij?!

Pas konkurrentëve të rinj edhe personazhet e ‘’Për’puthen +40’’ janë në interes të publikut, të cilët intereson çdo gjë rreth jetës së tyre.

Njëri nga ta që momentalisht është në fokus të medias dhe shikuesve është Olti, i cili është prezantuar si një djalë i divoruar në kërkim të dashurisë.

Olti në emision është paraqitur si biznesmen, por sipas kryefjala ai punon si kamarier në një kafene në Tiranë, ku dhe është fotografuar gjatë punës.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *