Aktori që na bëri krenar në Turqi duke e pranuar se është shqiptar do martohet/ Nusja italiane ka takuar dhe prindërit e tij, ajo ka thënë…

Pak muaj më parë Can Yaman bëri publike lidhjen me prezantuesen italiane, Diletta Leotta. Dyshja janë në prag të dasmës dhe së fundmi ndodhen në Bodrum të Turqisë, së bashku me familjarët e Canit.

Nëna e aktorit iu është përgjigjur pyetjeve të gazetarëve për nusen e ardhshme, duke treguar se ajo dhe Diletta shkojnë shumë mirë me njëra-tjetrën.

“Ajo është një vajzë shumë e ëmbël, shumë miqësore, gjithmonë e qeshur. Djali im është i lumtur me të”, është shprehur nëna e Canit, ndërsa e pyetur për dasmën ajo ka treguar “Hapi i parë është ndërmarrë, unazat e fejesës janë vendosr. Shpresojmë, dasma do të ndodhë vitin e ardhshëm. Ata e dinë se ku dhe si ta bëjnë vetë”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *