Ja kush do ta prezantojë ‘Big Brother Vip’

Kjo është prezantuesja e njohur shqiptare që ka marrë zyrtarisht timonin e drejtimit të spektaklit të njohur.

Mirëpo, nuk ka më vend për dyshime! “Prive” ka zbuluar se Arbana ka marrë zyrtarisht timonin e drejtimit të spektaklit.

Kujtojmë se si kurrë më parë banorët do të jenë personazhe të njohur VIP. Ata do të jetojnë në kushte të pazakonta, larg luksit dhe komoditeteve të jetës së përditshme. Në Big Brother Vip njerëzit e famshëm do të kthehen në njerëz të zakonshëm.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *