Krijoi shumë telenovela/ Ndahet nga jeta regjisori i njohur që me punët e tij fiksoi gratë shqiptare

Beldi ishte shpirti i shumë transmetimeve nga Fabio Fazio prej të cilave ai kishte nënshkruar programe portreti nga “Quelli che il calcio” në “Anima Mia”.

Ai gjithashtu ka punuar në prapaskenë të disa Festivale të Sanremos por edhe të programeve nga Adriano Celentano , Simona Ventura dhe të shumë të tjerëve.

Beldì bëri debutimin e tij si humorist në radio dhe më pas kaloi në regjinë në vitet ’80 në Fininvest të porsalindur për programe argëtuese dhe sportive nga “Banzai” në “Mai dire Mundial”, ai ishte super i apasionuar pas futbollit dhe një tifoz i fortë i Fiorentinës.

Në vitet nëntëdhjetë ai u transferua në Rai, drejtor i “Mi manda Lubrano” ndër të tjerët dhe më pas i “Svalutation” me Celentano. Ai drejtoi tre Festivale të Sanremos, dy të drejtuara nga Fazio dhe më pas në 2006 për Panariello.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *