Epo dhe këto/ Të bësh kështu për një burrë, Lindita dhe Stela kapen keq për Ndriçimin: Ti je një …

Konkurentet Lindita dhe Stela de batuan në studion e emisionit “Përputhen” për Çimin. Ishte Lindita që u prek nga deklarata e Stelës se është “tjetër rang” dhe më pas tha se nuk ka siguri për Çimin ndaj e përmend në çdo takim.

Lindita e ak uzoi se ka hyrë mes saj dhe Çimit dhe i kërkoi të mos e ofendojë.

Lindita: Mos më ofendo mua kur nuk ke siguri për Çimin. Ky është rasti kur ta ka bërë gruaja 8 me 2. I kërkoje Çimit që të të thojë se të do. Ti ke gjetur dhe bën. Nuk ke siguri se po të kishe nuk do më përmendje mua. Merr një letër që ta ketë parasysh.

Lindita: Ti u fute mes meje dhe Çimit.

Stela: Me një takim?

Lindita: Po unë me një takim e kam takuar më shpesh se ty. Nuk ke siguri. Ti i numërove të gjitha, kur të fejohesh, do të të shkruajë Stela një letër se ku të kesh kujdes në mëngjes, drekë dhe darkë.

Stela: Ja ky është rangu jot dhe rangu im.

Lindita: Mua mos më ofendo. Shih të dashurin tënd që është deklaruar për ty dhe mendjen e ka tek unë.

Stela: Mirë vazhdo fluturo.

Lindita foli me tone të larta ndaj Stelës duke i thënë që “ta mbyllë gojën sepse është xheloze për Çimin”.

Stela: I ka ngelur mendja tek rangu.

Lindita: Do pres fansat e tu tha.

Stela: Mos ki problem fare, vazhdo kështu si e ke nisur.

Lindita: Ndjekësit e tu të më ofendojnë mua nuk kam pse të them.

Stela: Ndryshe janë ofendimet. Shiko mbarëvajtjen se vetëm skenare po bën.

Lindita: A fle gjumë natën ti apo mendon ndjekësit se unë e bëj gjumin tullë.

Stela: Mos e vrit mendjen.

Lindita: Mund të bësh denoncime në polici se ndjekësit kanë emër dhe mbiemër. Kjo është xhelozi. Nëse ndjekësit e tu më ofendojnë mua, mund të mërzitem me ty? Ç’lidhje kam unë me ndjekësit e mi këtu? Ju jeni kalamaj tani.

Stela: Nuk e hapa unë. Kush i dha rëndësi, vetë e tha në studio.

Lindita: Unë i thashë Stela pse më ofendon, kjo më tha që do presim fansat. Më akuzon drejtpërdrejtë. Mbylle gojën, mos fol për mua nëse nuk do të të jap përgjigje. Kjo jap unë, kush do të ketë shoqëri me mua, nuk jam falso si puna jote. Kjo bëhet xheloze për Çimin, ia kam fajin unë.

Stela: Vazhdon prap me të njëjtat gjëra.

Ndërkohë, gjatë takimit u pa se Çimi e kishte puthur në buzë Stelën.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *