Papuqet me pendla të Afërdita Demakut i pëlqejnë të gjitha

Afërdita Demaku është këngëtarja e muzikës popullore, e cila vitet e fundit ka pasur prodhimtari më masive muzikore, shkruan “Kosovarja”.

Ajo, ka sjell një mori këngësh të bukura dhe me tematika të ndryshme, e madje po këndon edhe me fëmijët e saj.

Transformimi i këngëtares në pamjen e jashtme është i jashtëzakonshëm, andaj edhe nuk kanë munguar komentet.

Afërdita, po duket si vajzë e re në të gjitha paraqitjet e fundit, ndërkohë që në këtë foto bjen në sy linja e saj, por edhe papuqet me pupla.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *