Nuse më të bukur se Aida nuk keni parë

Aida mbetët një këngëtare e komentuar për shumë aspekte.

Ajo me publikimet e shumta që bën për fansat e saj, gjithmonë qëndron aktive në lajmet rozë, shkruan “Kosovarja”.

Në shumë raste e shfaq vetën që është me.raklike edhe e veshjeve të rënda, që shumicën e herëve shfaqet me fustana të rë.ndë si nuse.

Por, ajo ka po duket kukell me modelin e fustanit dhe grimin e rëndë që ka bërë.

Ju pëlqen?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *