Adriana Matoshi për kolegen e saj: “Dude është ….

Deputetet Adriana Matoshi dhe Duda Balje ishin sot të ftuara në emisionin e mëngjesit në T7, “#Gjesi summer”. Ato kanë folur më shumë për rastin e fundit, se si shpëtuan nga dhuna një nënë me dy vajza të mitura.

Ndërkohë, duke folur për bashkëpunimin e tyre si deputete, ato kishin fjalët më të mira për njëra-tjetrën. Shumë shpesh, deputetet e Kuvendit të Kosovës prej partive të ndryshme i kemi dëgjuar me fyerje, akuza e debate të ashpra për çështje të ndryshme. Por, rasti i Matoshit dhe Baljes është për t’u vlerësuar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *