Hani një lugë të kësaj tretjeje shtëpiake dhe do të rilindeni

Ilaçin konsumoni në mëngjes në lukth të thatë, nga një lugë.

Siç dihet, sistemi i tretjes është shumë i ndërlikuar në të cilin ndodhin njëkohësisht shumë funksione të ndryshme, andaj është e nevojshme t’i kushtoni më shumë kujdes edhe gjendjes së tij, në mënyrë që të mos ndodhin zhvillime të ndonjë sëmundjeje.

Për t’i penguar këto zhvillime, ekspertët këshillojnë që të fillojmë të konsumojmë ekskluzivisht ushqim të shëndetshëm, por edhe që gjashtë muaj të bëjnë detoksikimin e organizmit.

Detoksikimin e organizmit mund ta bëni nëse e mbaroni këtë ilaç natyral.

Përbërësit e duhur:

– 5 lugë ujë të vluar;
– 150 gramë kumbulla;
– 150 gramë hurma

Përgatitja:

Kur të vlojë uji në të shtoni përbërësit e tjerë dhe lini që tretja të zihet rreth 15 minuta.

Pas kësaj kohe, tretjen hiqeni nga zjarri dhe lëreni të ftohet.

Nga një lugë të këtij Ilaçi konsumoni në mëngjes në lukth të thatë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *