Sindi nuk njihet, ja si duket pa make-up dhe pa photoshop

Jemi mësuar ta shohim të kuruar me fotot që hedh në rrjetet sociale, por Sindi Loci e vërtetë është pak më ndryshe nga sa keni menduar, ose le të themi, shumë më ndryshe.

Fotot e mëposhtme janë vërtetë bafasuese, pasi tregojnë sesi duket realisht pa “make up” ish-konkurrentja e Përputhen.

Por përveç “Make Up”, fotot tregojnë se Sindi ka qef edhe ndërhyrjet me Photoshop, për t’u dukur sa më bukur.

Paraqitja para publikut e një imazhi të kuruar, shpesh të rremë, është kthyer në një fenomen botëror, aq sa Norvegjia ka hartuar një ligj që i detyron “influencuesit” në rrjetet sociale të tregojnë në rastet kur bëjnë ndërhyrje në fotot e tyre.

Gjithsesi, ligji nuk e kap Sindin, por siç duket vajza e paska tepruar ca.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *