C’po ndodh/ Ola zihet me Jasminën dhe thotë atë që s’ia priste mendja njeriu për Andin

Pak kohë më parë kudo në media u tha se Jasmina dhe Ola e kanë prishur sërish miqësinë. Këtë lajm e ka konfirmuar vetë Ola së fundmi, teksa ishte e ftuar te “Top Arena”.

“Nuk e di e kam unë fajin apo e kanë tjerët, por me të gjithë kam ulje ngritje. Ndoshta është temperamenti im. Për momentin nuk flas as me Jasminën”, tha ajo.

Ola deklaroi se nëse nuk do të kishte qenë Jasmina në mes, do të kishte nisur diçka me Andin. Ajo tha se në fillim ka pasur vërtetë pëlqim për të, por tani nuk i intereson.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *