Edhe Shqipja vjen me foto mahnitëse nga plazhi

Shqipe Hysenaj postoi disa fotografi nga plazhi.

Duket se ish konkurrentët e Përputhen u lodhën mjaft me emisionin dhe tourin sa shimica prej tyre janë duket pushuar, shkruan InfoKosova.

Shqipja si rrallë herë erdhi me poza të tilla duke vënë në pah edhe trupin e bukur që ka.

Edhe nga përcjellësit u pëlqye mjaft shumë./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *