U shkrinte për djemtë në Përputhen, por Antonela tregon pse është pishman

Antonela Berisha hapi një pyetërosr për fansat në instagram.

Ajo u përgjigj në shumë pyetje që u adresuan e shumë prej tyre edhe për Përputhen, shkruan InfoKosova.

Kur u pyet se nëse do të jipej mundësia për tu bashkuar me ndonjërin nga Përputhen kush do të ishte ajo tha as njërin.

”Tash që i njoh mirë, asnjëri bile jam penduar që ju kam dhënë rëndësi disa personave që se kanë merituar fare dhe nuk e kam vetëm për Mevlanin” u përgjigj ajo./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *