Ishin ‘armike’, Antonela flet për raportin me Ledjanën pas daljes nga ‘Përputhen’

Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Antonela Berisha ka bërë një bisedë virtuale me percjellesit, ku mes të tjerash është pyetur dhe rreth raportit me Ledjanën.

“A jeni pajtuar me Ledjanën? A keni komunikuar pas Përputhen për ndonjë sqarim?”, i ka shkruar një ndër percjellesit.

Antonela ka publikuar një foto me Ledjanën, krah së cilës ka shkruar “S’besoj se kemi shkuar mirë ndonjëherë sa në këtë foto”.

Më tej, ajo ka shtuar se nuk do të këtë asnjë sqarim dhe raport më shumë, Antonela e konsideron gjithçka të mbyllur në program.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *