Ndjekësi e pyet: “Ore, si nuk ke frikë se Melisa mund të të tradhtojë?”, Andi ka dy fjalë për të dashurën e tij!

Melisa dhe Andi vazhdojnë të mbesin çifti i vetëm i dalë nga ‘’Për’puthen’’ edhe pse gjithçka filloi jashtë programit e jo brenda.

Dyshja vazhdojnë të shfaqin detaje nga përditshmëria e tyre duke publikuar pamje të bukura por nuk kursehen edhe kur kanë ndonjë zënkë. Por njerëzit janë ende kuriozë të dinë mbi lidhjen e tyre.

Së fundmi Andi është përballur me disa pyetje pikante nga ndjekësit i cili nuk ka nguruar t’iu përgjigjet me të njëjtën monedhë.

Ore si nuk ke frikë se Melisa mund të tradhëtojë? Sa e besoni njëri-tjetrin?- peyet ndjekësi.

‘Unë Melisës i besoj edhe jetën, jo më këto lloj budalliqesh siç janë tradhëtitë. E besoj jashtëzakonisht shumë dhe nuk kam fare frikë që mund të arrijë puna deri tek tradhëtia’, ka thënë Andi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *