Xhinset e stampuara janë rikthyer përsëri në trend

Ne do të pranojmë se është dashur ca kohë për t’u rikthyer në aktivitet tona normale, si në të vërtetë të vishesh ditë për ditë dhe të kesh vende të vërteta, të mbushura me njerëz për të shkuar.

Por tani që trupat tanë (disa) të vaksinuar janë mësuar me veshjet me rripa, takat dhe pantallonat, është koha që gjërat të ngrihen me xhinse të stampuara.

Drejt në përputhje me trendin kaotik të fundeve, xhinset me stampime grafike janë shfaqur në të famshmit e sotëm për disa muaj tani.

Në shkurt 2021, Kylie Jenner pozoi me një palë pantallona nga Tom Ford për Gucci Pranverë / Verë 2001, ndërsa Bella Hadid gjithashtu ka provuar të jetë një fanse e madhe, duke zotëruar pantallona të stampuara gjithashtu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *