Nuk mbaron ṭṙağjeḋia nga ṣhῥëṙṭhimi i ḅoḿḅulës në Velipojë/ Pa u thare lotet mire per motren e madhe nderron jete dhe motra e vogel 15-vjece

Ka ndërruar jetë në Itali, Klarisa Gjoka, e cila mbeti e pl ag osur pas shpër thimit të bombolës. 15-vjeçarja u dërgua për trajtim më të specializuar në Itali së bashku më mamanë e saj, Alketa Gjoka (në gjendje të rëndë për jetën), vëllain Enriko, 11 vjeç (në gjendje të përmirësuar) dhe motrën Danielën, 19 vjeç.

Lajmi është bërë me dije nga vetë pjestarët e familjes Gjoka përmes rrjeteve sociale.

Kujtojmë se Daniela Gjoka humbi jetën pesë ditë më parë, pasi nuk mundi dot t’u mbijetonte pl agë ve të shumta që kishte marrë në trup, ndërsa sot u mbajt edhe ceremonia mortore për 19-vjeçaren, e cila do të martohej në gusht.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *