Dikur ishte e shëndoshë, Linda Halimi vështirë të njihet tani

Linda Halimi është këngëtarja e cila me kalimin e viteve ka pësuar ndryshime drastike në pamjen e saj.

Këngëtarja e cila ka vite që jeton në Amerikë, ka pësuar ndryshime të mëdha, si në peshën trupore, poashtu edhe në tiparet e fytyrës.

Ndonëse të gjithë e mbajnë mend si një person më të shëndoshë, trupi i saj tashmë ka ndryshuar rrënjësisht, duke qenë se tani i dedikon një pjesë të madhe të kohës, palestrës.

Në Instagram, këngëtarja ka publikuar një fotografi të saj në Instagram, ku shfaqet e veshur në bikini, ndërsa dukshëm bien në sy edhe operacionet plastike, si buzët dhe hunda e bërë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *