Pse nuk duhet të vendosni deodorant në mëngjes

Zgjohuni, bëni dush, vendosni deodorant,vishuni, rregullojini flokët dhe pastaj dilni nga shtëpia.

Shumica prej nesh e bëjnë këtë çdo mëngjes, pa menduar. Por sipas një eksperti të kujdesit të lëkurës ne në fakt kemi bërë një pjesë kryesore të rutinës sonë të mëngjesit të gabuar, dhe në të vërtetë duhet të vendosim deodorantin tonë përpara se të futemi në shtrat.

Mund të duket pak e çuditshme, por dermatologja Sandra Lee pretendon se kjo është mënyra më efektive për të përdorur produktin nëse nuk doni të mbani erë te keqe, dhe ajo ka fakte që ta mbështesë këtë pohim.

Duke bërë një pushim nga pastrimi dhe hidratimi i fytyrës së saj, ajo ndalon të përdorë një rrotull në deodorant.Duke folur në videon e Harper’s Bazaar, ajo thotë: “Ky është një sekret i vogël që kam.

Deodoranti aplikohet më së miri gjatë natës, është më efektiv gjatë natës, sepse ju po e vendosni atë kur gjëndrat e djersës janë më të fjetura, kështu që do ta bëni atë më efektiv”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *