A e kishit realizuar këtë grim të Elvanës?

Elvana gjithmonë pozon në mënyra më të dalluara për ndjekësit.

Me përkushtimin e madh që ka tek vetja, ajo në çdo kohë duket bukur, shkruan “Kosovarja”.

Ajo që e bën të duket më ndryshe është realizimi i veshjes dhe grimit që realizon këngëtarja.

Në shumë momente shfaqet më ndryshe nga të tjerët, duke tërhequr vëmendje.

Ja shikojeni edhe këtë se si duket ajo, sa bukur dhe thjeshtë.

Po ju, e kishit realizuar një grim të tillë?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *