I ka hyrë vetja në qejf/ Tea tallet keq me fansin që do ta takojë

Tea Trifoni vazhdimisht bën biseda me ndjekësit e saj në Instagram. Herën e fundit, ajo mori një pyetje, përgjigja e së cilës ishte kom ike dhe pak ta llëse. Duket se fansja kërkon ta takojë. Ajo i shkruan: “ O Tea të lutëm përgjigju a do vish ndonjëherë në Durrës të Bashkia?”

Tea i përgjigjet: Në Durrës jam, por tek Bashkia s’kam c’bëj”.

Kujtojmë se Tea është pjesë e “Përputhen” on Tour dhe ka shkuar në shumë vende të Shqipërisë për të intervistuar kandidatët që duan të jenë pjesë e Përputhen 3.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *