Lajm i zi/ Ky është punëtori shqiptar që dha shpirt në punë, tràgjike ajo që ndodhi me të

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka shprehur ngushëllime për v dekjen tr agjike të punëtorit, Idriz Prekazi.

Nesër do të ndizen qirinj në nderim të policëve që vdiqën nga COVID-19
Përmes një postimi në Facebook, Jashari ka thënë se e ka pikëlluar lajmi i v dekjes së mikut të tij, Idriz Prekazi i cili tha se ishte shembull për të gjithë.

“Me dhimmbje e pikëllim mora lajmin për v dekjen në mënyrë tra gjike të shokut e mikut tim, Idriz Prekazi. Si punëtor i vyer, Idrizi sot brenda orarit zyrtar të punës, duke i shërbyer vendit dhe qytetarëve, vd iq në mënyrë tr gjike pas një inc identi me energji elektrike. Idriz Prekazi ishte një punëtor, burrë, prind, mik e shok shembull për të gjithë”, shkruan Jashari.

Jashari në emrin e tij dhe komunës së Skenderajt, i shprehu ngushëllime familjes Prekazi dhe miqve e kolegëve të të ndjerit.

qirinj

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *