Jasmina i përgjigjet Andit publikisht në T7

Një nga ish-pjesëmarrësit më të komentuar nga “Për’puthen”, Andi Artani, ishte i ftuar sot në “Gjesi”.

Ai ka folur për përvojën e tij në këtë program, si dhe për emisionin e verës në T7, ku ishte në rolin e prezantuesit, ka ndarë edhe momente interesante nga jeta e tij, duke treguar se është marr me shumë aktivitete.

E sa i përket “Për’puthen”, shumë i diskutuar ka qenë edhe raporti i tij me Jasminën.

“Gjesi” ka kontaktuar pikërisht me këtë të fundit duke i kërkuar një video-mesazh për Andin, për t’ia thënë gjërat që dëshiron.

Jasmina i është përgjigjur mesazheve.

Se çfarë ka thënë, mund ta kuptoni në videon më poshtë nga minuta 13:30.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *