Ka ardhur nga Danimarka të gjejë burrë në Përputhen/ Habit vajza shqiptare: Dua burre të fortë unë, edhe nga ana…

Ritvana Fetahu është konkurrentja e parë nga vajzat që u prezantua në “Për’puthen”. Ajo jeton në Danimarkë dhe është rikthyer në Shqipëri për të qenë pjesë e emisionit të dashurisë. Gjatë prezantimit të saj, Ritvana u shpreh se i pëlqejnë burrat e fortë, jo vetëm nga ana fizike por edhe në dimensione të tjera. Gjithashtu ajo nuk nguroi të tregonte edhe dy të preferuarit e saj për momentin në Përputhen. Dy djemtë që i tërhoqën më shumë vëmendjen ishin Argjendi dhe Eduardi.

 

E pyetur se ku e sheh veten e saj në të ardhmen ajo u shpreh shumë e sigurt dhe se synimi i saj, goli i saj i jetës është që të jetë pjesë e Parlamentit Europian.
You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *