Ja kë po e puthë në buzë Big Mama

Big Mama është njëra ndër këngëtaret më të dashura dhe më të hapura për publikun dhe ndjekësit e saj

Ajo vazhdon të sjellë projekte shumë të mira muzikore, të cilat priten mjaftë mirë nga dashamirët e saj.

Bigin e gjejmë shumë aktive me postime në rrjete sociale, nga më të ndryshmet.

Ajo se fundmi po i kalon pushimet, nga ku është paraqitur përmes fotove.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *