Loco tallet keq me Përputhen 3/ Sa me fat janë ata që po hyjnë aty

Kanë kaluar pak orë qe pas mbarimit te puntatës se pare te këtij sezoni te Për’Puthen dhe prezantimit te disa prej konkurrentëve.

Një nga personazhet qe u prezantua sot ishte Markeliano Peti, i cili u etiketua nga produksioni si bípolar dhe kjo për shkàk të një debàti qe, sipas Bores, Markeliano e kishte shkàktuar ditën e edicioneve.

Mesa duket ai nuk kishte durim te priste ne rrudhë dhe për ketë ishte “revòltuar” paksa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *