Sara, Ariana dhe Miranda bëhen bashkë, kështu e kalojnë kohën

Sara partnerja e Ledirt së bashku me bashkëshorten e Lumi B dhe Arjanen e Ermalit janë shoqe shumë të mira.

Ashtu siç bashkëshortët e tyre që kanë një shoqëri ndër vite edhe ato të tria kane ndërtuar një raportë mjaftë të mirë shoqëror.

Ato shpesh hërë shihen në shoqinë e njera tjërës po ashtu edhe pushimet nganjëherë i bëjnë së bashku me familjet e tyre, së fundmi ato po kalojnë prap pushime së bashku dhe siç shihet po kalojnë për mrekulli.

Theksojme se, Ariana dhe Sara janë shumë aktive nëpër rrjetet sociale dhe ndajnë shumëçka nga përdishmëria e tyre, ndërsa Sara thajse çdo gjë që bënë e ndan me adhuruesit e saj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *