Djaloshi në fotografi sot është këngëtar i famshëm

Padyshim që është një nga këngëtarët më të pëlqyer dhe kërkuar shqiptar.

Flasim për Butrint Imerin i cili është po ashtu një nga meshkujt e estradës më të pëlqyer nga gjinia e bukur.

Butrinti e filloi karrierën e tij qysh në fëmijëri por tutje ai ka ditur sit ë depërtojë thellë në skenën muzikore me suksesshme të shumta.

Vlen të theksohet sezoni i verës që sapo kaluam, ku Butrinti dominoi top listat me “Dale”, dueti me Ledri Vulën dhe Kidën.

Derisa po shijon suksesin e kësaj kënge dhe të projektit tjetër solo “Dujëm”, Imeri ka paralajmëruar një tjetër hit.

Ndërkohë së fundmi Butrinti ëshë bërë nostalgjik duke u kthyer pas në kohë ku solli disa fotografi nga fëmijëria e tij në profilin e tij në instagram.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *