Gili zgjedh modelet më të mirë të fustanave

Gili po merr vëmendje si vajzat e reja me stilin që ka.

Ajo edhe për zërin mbetët një këngëtare e dalluar, duke tërhequr gjithmonë vëmendje të madhe, shkruan “Kosovarja”.

Duke i kushtuar rëndësi të madhe dukjes fizike, në çdo kohë duket perfekte.

Në shumë fotografi, shihet që Gili zgjedh modelet më të veçantë të fustanave dhe mbetët një person i dalluar në këtë aspekt.

Shikojeni dhe binduni.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *