Lum kush do ta marrë/ Kjo është infermierja yll e bukur që ka hyrë në Përputhen…

Konkurrentja më e re që iu bashkua “Përputhen” quhet Ada. Ajo është 28 vjeç dhe vjen nga Skrapari. Ada ka përfunduar Fakultetin e mjekësisë dhe ushtron profesionin e infermieres.

Gjëja e parë që sheh tek një mashkull është buzëqeshja dhe pamja e jashtme. Ajo e cilëson veten si një femër ambicioze që arrin gjithçka që do në jetë.

Për atë nuk ka problem mosha e mashkullit që do të ketë në krahë, por Ada thotë se ka një karakter shumë të fortë dhe ‘aq sa është e ëmbël është edhe e keqe’.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *