Nami në Përputhen/ Djemtë fillojnë t’ja luajnë njëri-tjetrit: “Je shumë i bukur, po të isha g*y do lidhesha me ty”

“Je shumë i bukur, po të isha gej do lidhesha me ty” – Çfarë ndodhi mes djemve në Përputhen?

Vajza e re në Përputhen, Alvisa, përveç se tërhoqi vëmendjen e djemve shkaktoi edhe debat të fortë mes tyre.

Pasi Alvisa u prezantua, ajo zgjodhi Taulantin në një takim 4-minutësh. Por ky i fundit u pa shumë i emocionuar dhe nuk dha shumë nga vetja.

Ndërkohë Argjendi komentoi takimin e tyre duke thënë: “Alvisës i duhet një mashkull më burrë, të kisha qenë unë…”.

Kjo shkaktoi debat ku mikrofonin e mori një prej djemve që iu kundërpërgjigj Argjendit: “Ti Argjend, je shumë i mirë, shumë i bukur, të isha gej do lidhesha me ty, por që mos ul tjetrin për të ngritur veten”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *