Pse baba është ky/ Babai e bën me zor me 5 fëmijët e tij, mes tyre një vajzë 3 vjeçare…

Një burrë nga Afrika e Jugut aku zohet për pë rdhu nimin e pesë fëmijëve të tij , të moshës 3 deri në 13 vjeç, të cilët i dr ogoi duke u dhënë atyre ek stazë

Rasti i tme rrshëm u zbulua nga nëna e fëmijëve , katër djem dhe një vajzë të moshës 3 vjeç. Fëmijët konfirmuan se ishin su lmuar se* sualisht nga babai dhe xhaxhai i tyre. Nëna u ankua tek autoritetet se zbuloi se burri i saj për dhun onte fëmijët e tyre të mi tur në mënyrë të përsëritur pasi ai më parë ishte siguruar që t’u jepte dr ogë, shtoi prokurori.

Një certifikatë mjekësore e lëshuar nga një gjinekolog thotë se tek fëmijët janë gjetur shenja të dhunës sek suale. Dr oga u gjet në një dollap të përdorur nga babai i tyre. Ky i fundit pohoi se i bleu dr ogat nga një endacak i cili i tha se ishte një afro diziak. Dy burrat janë para bur gosur dhe mund të përballen me bu rgim të përjetshëm nëse shpallen fajtorë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *