Roberit“I vetmi operacion plastik që e kom bo është …

Robert Berisha ka zhvilluar një bisedë virtuale me ndjekësit e tij në instagram.

Këngëtari dhe tanimë moderatori i njohur kosovar ka hapur një pyetësor ku ndjekësit ishin të lirë ta pyesnin për tema të ndryshme.

Ndërkohë nuk munguan as përgjigjet e Robertit disa prej tyre edhe me ‘spec’.

As Roberti nuk iu ka shpëtuar pyetjeve trend të instagramit të cilat lidhen më ndërhyrjet estetike.

Një prej ndjekësve e pyeti :”A ke bo dhe ty operacijon pllastike ka buzet?”

“I vetmi operacion qe e kom bo esht synet para 35 vjete”, i është përgjigjur Roberti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *