Kështu ia ndreq shtratin i dashuri Gentës

Këngëtarja e njohur Genta Ismajli po e shfaq çdo ditë e më shumë dashurinë që ka ndaj turkut.

Duke shëtitur në vende të ndryshme, dyshja nuk po i ndal as momentet e shumta për ndjekësit e tyre.

Këtë herë, nga hapësira e dhomës këngëtarja ka ndarë një imazh ku merr vëmendje prapavija e saj dhe mënyra e dekorimit të shtratit që është Genta.

Sigurisht, ajo pranoi këtë lloj surprize nga i dashuri i saj, duke u munduar që të bëj gjithçka për ta shprehur dashurinë që ka për të.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *